Liza Pace (KABK Den Haag)

English text below

Liza Pace (KABK Den Haag)
Liza Pace
Liza Pace heeft een hele ruimte ingericht met merkwaardige beelden. De muren en de vloer zijn met verf en/of klei ingesmeerd. De setting straalt verlatenheid uit, is te minimalistisch om theatraal te zijn, maar toont duidelijk aan dat hier met verf, klei en hout de creativiteit vrij spel is gelaten. De objecten is zorgvuldig een plek toegewezen, het meest breekbare stuk ligt verhoogd op een boomstammen bankje. Vreemd ten opzichte van de overige materialen zijn de stukken van oude tennisballen die op de vloer liggen of aan een touw hangen. Liza toont veel gevoel voor materiaalgebruik en weet gevonden voorwerpen op een vervreemdende manier onder handen te nemen. Ze creëert door de tactiliteit en het kleurgebruik een heel eigen verstilde sfeer ergens tussen viezigheid en schoonheid in.
http://lizamichell5.wix.com/liza

Liza Pace (KABK The Hague)
Liza Pace
Liza Pace has turned an entire room into an installation with strange images and objects. The walls and floor are smeared with paint and/or clay. The setting exudes desolation, is too minimalist to be theatrical, but clearly shows that creativity is left free play here, with paint, clay and wood. The objects are carefully assigned a place, the most fragile piece is raised on a bench made out of a piece of tree trunk. Relative to the other materials, the pieces of old tennis balls lying on the floor or hanging from a rope feel strange. Liza Pace shows a good feel for materials, taking on found objects in a peculiar and alienating way. Making full use of the tactility and the colors, she creates a unique atmosphere, somewhere between filth and beauty.
http://lizamichell5.wix.com/liza

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s