Ernstig Geschikt! 2015 (algemeen)

Alle fine-art afdelingen van de kunstacademies van Nederland zijn bezocht. Per academie verschijnt er een verslag, met een selectie van de talentvolste  kunstenaars. Tenslotte zullen van de geselecteerde kunstenaars voor Ernstig Geschikt! ’15 korte reviews verschijnen. De scouts voor dit jaar zijn: Sibylle Eimermacher, Marjolein de Groen, Jeroen Glas, Rob Groot Zevert, Lieven Hendriks, Marcel Kronenburg & Jaap Kroneman. Curatoren voor de tentoonstelling zijn Rob Groot Zevert & Lieven Hendriks,

Binnenkort maken we eindselectie van de deelnemers bekend, die krijgen dan in deze week een uitnodiging van Ernstig Geschikt om deel te nemen aan de tentoonstelling. Deze opent op 2 oktober en duurt t/m 25 oktober.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s